Kinesitherapie Smesman

Covid

COVID-19 maatregelen

Update Covid-19 augustus 2022

Covid heeft de wereld jammer genoeg nog niet verlaten. Gelukkig circuleert het Covid-19 virus momenteel minder dan enkele maanden geleden in Ninove. Toch moeten we voorzichtig zijn, want niemand weet wat er de komende maanden zal gebeuren. Daarom zijn enkele voorzorgsmaatregelen hieronder opgesomd:

Er zijn geen verplichtingen meer wat betreft het dragen van een mondmasker. We willen wel graag iedereen respecteren. Aarzel niet om ons te vragen om een masker te dragen indien U dat wenst. Als we zien dat iemand met een masker binnenkomt, dan zullen we eerder geneigd zijn om ons masker ook meteen op te zetten.


Gelieve op het uur van de afspraak te komen, niet vroeger of later. 

Gelieve uw handen te wassen zowel voor als na de behandeling. De therapeut zal dit uiteraard ook doen.


Gelieve 2 grote handdoeken mee te brengen om op de behandeltafel te leggen.

In sommige situaties kan een videoconsult of een telefonisch consult nuttig zijn, aarzel niet om ons hierover informatie te vragen indien u dit wenst.


We vragen wel om het gezonde verstand te laten primeren. Indien iemand zich ziek voelt, zieke partner of kinderen in huis heeft of in aanraking gekomen bent met zieke mensen, vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren. Dit voor ieders gezondheid, voor jezelf en ook voor de gezondheid van onze therapeuten en andere patiënten.Covid-19 of Corona virus


Als U meer informatie wil over onze werking van onze 2 praktijken in Ninove, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze lokaties zijn: Brusselsesteenweg 260, Meerbeke (Ninove) en Okegembaan 208A in Ninove.


2 lokaties Kine Smesman in Ninove

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x