Kinesitherapie Smesman

Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

Al jaren klant, uitstekende vakkennis en steeds geholpen bij elke kwaal die zich voordeed. Zou nergens anders gaan.

Patrick

format_quote
star
star
star
star
star

Binnenkomen met geblokkeerde wervels en spieren. Buitengaan als een andere mens. Top behandeling!

Wim

format_quote
star
star
star
star
star

Een team van top kinesisten die samen zoeken naar de optimale behandeling. Ze hebben mij al zeer goed geholpen met mijn hardnekkig knieprobleem.

Sander

format_quote
star
star
star
star
star

Na maanden pijn in de arm te hebben ben ik, via een collega, terecht gekomen bij Kine Smesman. Na veel zoeken hebben ze het probleem gevonden. Mijn pijn werd meteen serieus genomen en ze bleven zoeken naar gepaste oefeningen om de pijn te doen minderen. Ik ben Kine Smesman heel erg dankbaar voor hun hulp de voorbije maanden! Zeker een aanrader! De mensen zijn ook altijd heel vriendelijk.

Nele

format_quote
star
star
star
star
star

Ben zeer positief over de behandelingen die ik reeds jaren heb mogen ondervinden.Men zoekt steeds naar de best mogelijke oefeningen en de diepe massage geven veel pijnverlichting. In de meeste gevallen kun je rekenen op de zelfde therapeut en hier in dit geval is dat Jeroen Dit stel ik zeer op prijs gezien men je achter liggende problemen dan kent.

Marcel

format_quote
star
star
star
star
star

AANRADER!!! Top team met ervaren kinesisten. Na een trombose en aanhoudende hoofdpijn hier uitstekend geholpen. Zij zoeken telkens naar de beste oplossingen en luisteren naar de noden van de patiënt. Hier staat de patiënt centraal met oog op een spoedig herstel. Heel vriendelijke en attente mensen. Ik zou geen andere kiné kunnen aanraden dan de praktijk van Smesman.

Fanny

format_quote
star
star
star
star
star

Al jaren "klant" bij Kine Smesman en nog steeds zéér tevreden! Blijvende nek- en rugklachten werden serieus genomen, wat niet overal het geval was. Jeroen bleef naar een gepaste oplossing zoeken voor mijn klachten! De klachten zijn nu onder controle door stretchoefeningen en op regelmatige basis de spieren te laten losmaken door dry needling en massage. Het is ook super dat ze steeds in de weer zijn om je zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven!

Sarah

format_quote
star
star
star
star
star

Heel vriendelijke kinesisten, ik ben al een tijdje geweest en word hier heel goed geholpen, mijn klachten verminderen altijd en ik krijg goed advies over hoe mezelf verder te helpen.

Lander

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben zeer goed geholpen. Ik ben volledig pijnvrij nu.

Kristien

format_quote
star
star
star
star
star

Super geholpen geweest! Volledig klachtenvrij. Ik raad Kine Smesman voor iedereen aan!

James

format_quote
star
star
star
star
star

Na maanden last van nekpijn ging ik langs bij Kine Smesman. De professionele behandeling en mooie accommodatie hielpen mij hier snel vanaf.

Robin

format_quote
star
star
star
star
star

Een tweetal jaar geleden ben ik door een bloeddrukval gevallen met mijn rechter oogkas op een granieten tablet. Ik had toen een hoofdwonde met verschillende hechtingen. Sindsdien was ik regelmatig duizelig bij het rechtkomen, gaan liggen en bij draaien naar links gedurende 20 seconden. Bij Kine Smesman moest ik een maneuver doen waarbij ik op de tafel moest gaan zitten met gestrekte benen en dan moest ik onder begeleiding plots gaan liggen met mijn hoofd naar links gedraaid. Daarbij werden mijn typische symptomen meteen uitgelokt en was ik 20 seconden erg duizelig. Daarna moest ik op instructie van de therapeut verschillende maneuvers zeer nauwkeurig uitvoeren. Bij 1 maneuver was ik zo duizelig dat ik zou gevallen zijn van de tafel. De therapeut was gelukkig zeer vooruitziend dat dit kon gebeuren en hield mijn schouders de hele tijd vast, zodat ik niet kon vallen. Tot mijn grote verbazing ben ik na die ene sessie nadien niet meer duizelig geweest. Wat een bevrijding na 2 jaar klachten!

Sandra

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer correcte en effinciënt werkende kinesitherapeuten, groepspraktijk, met vele verschillende specialisaties en goede oefenmaterialen.

Niki

format_quote
star
star
star
star
star

Sinds geruime tijd ga ik langs bij Kine Smesman om mijn lichaam spanningsvrij te krijgen. Na teleurstellende resultaten met huis-, tuin-, keukenmiddeltjes, medicatie en een allegaartje van meditatie/yoga oefeningen had ik professionele hulp nodig. Kine Smesman werd aangeraden door mijn dokter fysische geneeskunde als dé specialist ter zake. Kine smesman luistert, gaat in dialoog en bouwt zoals het hoort gradueel de intensiteit/sessies op. Ook krijg je oefenstof mee naar huis waarmee je zelf aan de slag kan. Kine Smesman was voor mij de noodzakelijke schakel om terug pijnvrij te kunnen lopen. Dikke merci aan het team.

Ken

format_quote
star
star
star
star
star

Na een operatie (regio bekken) deden zich complicaties voor met oa pijn aan het staartbeen en een peesontsteking op de heup. De resultaten na voorgeschreven medicatie, shock-wave therapie en osteopathie waren onvoldoende/onbestaande of soms namen de klachten zelfs toe. Na 1,5 jaar werd door de dokter in de pijnkliniek in OLV Asse een behandeling met Dry-Needling voorgeschreven en zo ben ik bij Kine Smesman terechtgekomen. Vanaf de eerste sessie voor Dry-Needling bij Jordy was de vakkundige aanpak merkbaar. Voor een andere pijnklacht kon ik terecht bij Liesbeth. De deskundigheid waarmee eerst een diagnose werd gesteld was zeer indrukwekkend. Ook de woorden van Liesbeth "het is een complex geval, maar ik bijt er mij in vast om het op te lossen" gaven mij vertrouwen en nieuwe moed. Na een reeks behandelingen werden de pijnklachten steeds minder en op een gegeven moment bijna onbestaande. Dankzij een paar eenvoudige aangeleerde oefeningen is dit perfect onder controle te houden! Mijn oprechte dank aan het ganse team van Kine Smesman!

Maggy

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x