Kinesitherapie Smesman

Fysiotherapeut Ninove

Ontdek de expertise van Kine Smesman, een toonaangevende praktijk waar ervaren en gepassioneerde fysiotherapeuten samenwerken. Wij bieden een breed scala aan professionele diensten op het gebied van fysiotherapie. Neem een kijkje in onze praktijk en laat u verrassen door onze deskundigheid. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Ninove: Manuele fysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie richt zich op klachten van het "bewegingsapparaat", met name de wervelkolom en gewrichten in de bovenste en onderste ledematen. Onze fysiotherapeut spoort lichaamsstoornissen op of onderzoekt de oorzaak van de pijn via een vraaggesprek en een grondig klinisch onderzoek. Lees meer over manuele therapie.

Perinatale fysiotherapeut in Ninove

Op zoek naar een fysiotherapeut tijdens de zwangerschap of na de bevalling? Onze pre- of postnatale fysiotherapie omvat verschillende oefeningen en tips. Denk aan het verlichten van klachten zoals gezwollen ledematen, bekkeninstabiliteit, het aanleren van perstechnieken, ademhalingstechnieken of het versterken van rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Lees meer over pre- en postnatale kine.

Sportfysiotherapie in Ninove

Sportblessures, overbelaste letsels, pees- of gewrichtsontstekingen, enkelverstuikingen, meniscusscheur, kruisbandruptuur, spierscheur... Noem maar op! Ook voor revalidatie na een sportletsel kunt u bij ons terecht. Lees meer over sportkiné.

Myofasciale therapie Ninove

Deze therapie wordt toegepast bij pijn die wordt veroorzaakt door het verkeerd functioneren van één of meerdere spieren. Er worden specifieke technieken toegepast, zoals diepe massage, dry needling, warmte en stretching. Lees meer over myofasciale therapie.

"Al jaren klant, uitstekende vakkennis en steeds geholpen bij elke kwaal die zich voordeed. Zou nergens anders gaan." - Patrick.

Fysiotherapeut Ninove, Kine Smesman.

McKenzie fysiotherapie in Ninove

Deze "hands-off" fysiotherapie is een methode voor de behandeling van niet-specifieke rugklachten. Samen met advies over houdingen en bewegingen wordt er een oefenprogramma opgesteld. Lees meer over onze McKenzie therapie. 

Fysiotherapeut Ninove: taping

Aan de ene kant beperken we de beweeglijkheid van een gewricht door middel van klassieke taping. Aan de andere kant bieden we kinesiotaping aan wanneer spieren en gewrichten ondersteuning nodig hebben. Lees meer over taping of kinesiotaping.

Lymfedrainage in Ninove

Deze fysiotherapie heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren, de weerstand van het lichaam te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren. Hierbij wordt ritmisch een zeer zachte, spiraalvormige druk uitgeoefend op de lymfeklieren en lymfebanen. Lees meer over onze lymfedrainage.

Kaakgewricht TMG in Ninove

Op zoek naar een fysiotherapeut in Ninove? Wij helpen u graag bij aanhoudende kaakpijn, krakende geluiden, klikken of knappen in het kaakgewricht, spiervermoeidheid tijdens het kauwen, pijn bij gapen, aanhoudende pijn in en rond het oor. Alle klachten die wijzen op een disfunctie in het kaakgewricht. Lees meer over onze kaakgewricht fysiotherapie in Ninove.

Fysiotherapeut aan huis Ninove

Binnen de fysiopraktijk hebben we alle benodigde materialen voorhanden en kunnen we gemakkelijker werken. Maar wilt u toch graag een thuisbezoek? Onze fysiotherapeuten komen graag bij u thuis binnen een straal van 5 km rondom de praktijk.

  1. Brusselsesteenweg 260, 9402 Meerbeke
  2. Okegembaan 208 A, 9400 Ninove

Fysiotherapeut Ninove, Kine Smesman.

BPPV Ninove

Benigne paroxismale positieduizeligheid, ook wel vertigo genoemd, betekent letterlijk 'goedaardige, in aanvallen optredende, houdingsgebonden draaiduizeligheid'. De draaiduizeligheidsklachten worden veroorzaakt door een tijdelijke stoornis in het evenwichtsorgaan. Lees meer over vertigo.

Mulligan fysiotherapie in Ninove

Deze vorm van fysiotherapie wordt toegepast om op een pijnloze manier de normale beweeglijkheid en functie van het gewricht te herstellen. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat er een positieverandering in een gewricht is ontstaan door bijvoorbeeld een trauma. Lees meer over onze mulligan therapie.

Rugschool in Ninove

Last van rugpijn? Rugklachten voorkomen? Welkom bij de rugschool! Dankzij de benodigde informatie, tips en advies leert u een goede rughygiëne aan. Lees meer over onze rugschool.

Hyperventilatie, chronische pijn of diabetes?

Fysio Smesman is een groepspraktijk van jonge en dynamische fysiotherapeuten met ervaring op verschillende gebieden binnen de fysiotherapie, waaronder de behandeling van hyperventilatie, chronische pijn en diabetes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij twijfels of vragen.

Fysiotherapeut in Ninove staat voor u klaar!

Fysiotherapie biedt talloze voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Het helpt bij het verminderen van pijn, het verbeteren van mobiliteit, het herstellen van blessures, het bevorderen van revalidatie, het versterken van spieren, het verbeteren van de houding en het optimaliseren van uw algehele fysieke conditie. Profiteer vandaag nog van de voordelen van fysiotherapie.

Blijf niet zitten met pijn of vragen

Ons team van fysiotherapeuten staat klaar voor al uw klachten en vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak nu telefonisch een afspraak.

Volg ons ook op: Facebook, Instagram of YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x