Kinesitherapie Smesman

Chronische pijn

Chronische pijn

Wat kunnen we doen bij aanhoudende chronische pijn? 

Beu om te wachten tot je pijn eindelijk overgaat? Je hebt al veel specialisten bezocht die ja allemaal vertellen dat ze niets kunnen vinden? Je hebt pijn verspreid in je lichaam op meerdere plekken? Dan is de kans groot dat je lijdt aan chronische pijn. Vraag eerst raad aan je artsen. Indien de diagnose chronische pijn is, dan  kunnen wij je helpen in het proces om deze pijn toch te verzachten. Je pijn beschermingssysteem van je lichaam slaat constant alarm. Wij leren jou hoe je je alarm minder vaak in minder hard kan laten afgaan, waardoor je je pijn beter onder controle krijgt. En dat kan ... velen deden het jou voor! Vertrouw op jezelf en begin aan je weg bergop!

Je kan zelf veel doen, hiervoor heb je eerst en vooral inzicht nodig in wat pijn veroorzaakt. Misschien is deze link voor jou een eye opener?

Ben jij ook beu om altijd pijn te lijden en wil je weten wat je zelf actief kan doen om aan je weg bergop te werken? Aarzel niet om ons te contacteren op 1 van onze praktijk lokaties in Ninove:Brusselsesteenweg 260, Meerbeke (Ninove) of Okegembaan 208A in Ninove.


Chronische pijn


Zoek rust in de natuur en start je herstel van chronische pijn


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x